VILD TJEJ LIKSOM

Red ut på Bellabus idag. Mest skritt, men då kom fram till ängen så körde vi travjogg där det passade. Men satan vad pigg hon var! Hon grymtade som en GRIS när hon inte fick göra vad hon ville, så jag fick vara jävligt försiktig med skänklar osv. Fjäska som attan för att få henne på banan igen. ;-) Fick lägga in volter här och där för att hon så fort hon blev rakriktad skulle kasta sig iväg i galopp el liknande. Sen när hon blev riktigt frustrerad körde hon två stegrings-kast, varav ett jäkligt stort sådant så jag höll på flyga av. Just idag då jag inte hade någon mobil (den tog ett morgondopp i toan).... Lägligt liksom. Men, jag satt kvar och jag överlevde.
 
Red lite övergångar fram och tbx där på ängarna, och hon började lyssna hyffsat bra på slutet, och slappna av. Men så fort vi vände hemåt så taggade hon till och skulle dumma sig, fick ryta till åt na en gång där för man får inte bete sig hur som helst även om man är en röd tjej.
 
Skrittade sedan hemöver. Är väldigt imponerad över hur fin hon var i skritten hela vägen dit, och hela vägen hem. Hon brukar ju tagga igång där efter någon km hemifrån, och sen äre kört. Men idag tappade hon inte kontakten med mitt säte en enda gång, så jag kunde vara så mjuk i handen jag vill, då hon var mjuk i munnen och avspänd i överlinjen så hon blev aldrig sådär tung fram som hon blir när hon spänner till ryggen och biter tag i bettet. NICE liksom. :-)
 
Då hon var varm i två ben idag (innan ridning) så går hon nu lindad tills imorn, så får vi se. Är hon helt normal i benen så rider jag lite dressyr i ridhuset. Men återstår värmen så får vi chilla lite och avvakta. (Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0