Skrittur

Hoppade upp barbacka och med centerhackamoret begav vi oss ut på en mysig skrittur jag och B! Hon kändes väldigt trevlig i sina rörelser idag. Speciellt med tanke på rundan vi red, som hon annars blir tokspänd på. Men nä, hon gick på lång tygel och rörde ryggen jättetrevligt. Hon gick i överilat tempo de, gjorde hon, men hon spände aldrig till och blev till en tittig struts, utan hon gick med sänkt huvud på lång tygel och svingade rygg och bakben. Behaglig känsla må jag säga! ;-)
 
Mot slutet blev hon däremot lite spänd så då fick hon pulsa lite snö och kom loss lite, sen red jag öppnor och slutor resten av vägen hem vilka hon gjorde jättebra! Speciellt nöjd med slutorna, som vi kan ha lite problem med. Men jag fokuserade verkligen på att ge mjuka, små hjälper och kolla om hon lyssnade på dessa, vilket hon gjorde hur bra som helst. Jättekänslig och lyhörd. :-)
 
Det börjar dra ihop sig för dressyrlektion för oss oxå, då jag behöver lite feedback på det vi gör samt hur vi ska jobba vidare. Jag har lite planer men vi får se hur de blir!
 
Ingen som har huvudlag/sidostycken i strl PONNY att sälja??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0