BUS i skogen!

Idag har Bella och jag haft KUL! :-) Jag var rätt så trött, inte sovit så superbra på jobbet, och kände mig hängig. Omotiverad. You name it! ;-) Men jag tänkte, äh.. jag gör det jag/vi orkar med. Om det så bara är en skrittur. Slängde på hoppsadeln och drog iväg ut. Körde en ridtur i alla gångarter och hon var svettig när vi kom tillbaka. ;-) Joggade först på bilvägen, med lite halvhalter, nåra övergångar osv. och hon var fin! Lilla Bellson.
 
Sen mina vänner kom vi fram till skogen som jag skulle kolla underlaget på, och det var PERFEKT. Så från början av den vägen fattade jag galopp, och sen jävlar bar det av! Hahaha. Bella spikade öronen rakt fram, gasade och bromsen gick ur funktion, haha. Jag stod i lättsits och bara följde med, men försökte ändå hålla tempot inom ramarna innan det blir rent race.. Var ju inte helt 100% på underlaget även om det såg och var väldigt bra, men som sagt jag visste inte. Men hon fick köra på hon! Låta sig hållas.
 
Och gud vad underbart det var, vi kunde galoppera huuuur långt som helst. Säkert 3 km? I ett.. Och sen skrittpaus, och sen 3 km tillbaka i andra galoppen. Hon skötte sig så fint! Förutom att bromsen var halvtaskig, haha. Och jag höll även på att få mig en flygtur idag, för hon drog på en hejdundrande TVÄRNIT från dendär snabba galoppen, då en fågel plötsligt lyfte från kalhygget. HAHA. Fet jäkla tvärnit alltså. Måste varit väldigt vackert! Men kvar satt jag och sen fortsatte vi.
 
Skrittade sista biten ner som är lite brantare nerförs, och sen joggade jag av henne en bra bit påvägen hem tills hon var lugn och lyhörd. Hon var rätt lugn hela passet, men hon blir såklart lite för ivrig i traven hemåt efter ett sånthär galoppass. Men hon lyssnade fint iallafall! :-)
 
Älskade lilla B. <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Gud vad härligt :) Jag Lääääängtar tills jag kan galoppa i snön igen. Hoppas att det finns snö kvar när jag är frisk bara

Svar: Jaa.. de är verkligen min favoritårstid att rida på!! :) Vintern.. <3 Hoppas du får uppleva samma! <3
Josefine Fred

2014-01-30 @ 16:16:23
URL: http://fiajungdalen.blogg.se
Postat av: Madde

Kuuuuuuuul! :)

2014-01-30 @ 16:35:40
URL: http://maddebloggen.blogg.se
Postat av: Marica Lindberg

super fin häst och din header är magiskt vacker!

2014-01-30 @ 17:10:16
URL: http://travarteam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0