Minishopping

Var ju på Hööks igår och provade ett gäng kläder. Men detta nedan var det enda jag kom hem med. Det kändes inte rätt, magkänslan ba skrek nej.... ;-) Alltså ville jag inte ha grejjerna tillräckligt mycket. Camoflauge-ridbyxorna var SVINSKÖNA. Som att ha mjukisbyxor på sig. Jag gillade dom! Men liksom, jag har massa ridbyxor. Så det är bättre att spara päningarna. ;-) Den bruna kavajen var fin, men dom hade bara hunnit packa upp strl 36, vilket satt perfekt FÖRUTOM att det tydligen var meningen att man ska ha mini-avstånd mellan axlarna. Så axelsömmarna stack rakt upp typ. Så jag ska testa en 38 och se.. tror den kommer bli alldeles för lös. Men å andra sidan, jag har en superfin marinblå kavaj så jag får väl helt enkelt hålla mig till den! ;-)

Var även och skulle ladda upp med Muskel, och pellets till boxen.. tror ni nåt fanns? Nej! Helt slut. Jaja... får avvakta. :-) Det är långt ifrån slut på maten hennes, men jag gillar att ladda upp så det finns.


 

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag gillar också den bruna kavajen!! Men jag tävlar inte längre och behöver ingen fler än de jag redan har hängande i garderoben;)

Ibland måste man bara se till vad man behöver och har hemma inte alltid till det man vill ha:) Även om det är svårt emellanåt!!

Ridbyxorna finns ju kvar så du kan köpa dem senare om du vill. Är också lite sugen på dem men har hur många ridbyxor som helst och har bestämt mig för att avstå den här gången.

Mvh Anna & Tabasco:)

2014-01-29 @ 13:24:32
URL: http://anaby.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0