Update

Var iväg till kliniken med B imorse. Har haft en helt ok känsla de senaste två dagarna, och inte alls känt behov av att titta på annonser elr nåt. Och det är väl ungefär samma nu. Dehär kommer att ta tid hur som helst. Vad utgången än blir.
 
Det blev ju konstaterat att det var samma som kommit tillbaka då, vilket var väldigt tydligt redan när hon började halta för 2 v. sen. Sen upptäcktes en rörelsestörning i form av ett ryck typ i svansen/korset för varje gång hon satte ner ett visst ben. Sen så ang. bursan så var hon inte lika inflammerad idag som sist.
 
Hon fick ingen behandling idag förrän vår vet. samt kirugen har pratat ihop sig om vad som ev. går att göra. Jag ska få en ny tid och ta med ridutrustning och göra ett ridprov, så ska vet. bedöva bursan efter en stund och se om det blir bättre. På så vis kommer vi veta med säkerhet att det är där problemet sitter. P är nämligen inte helt 100 på att så är fallet, utan de hela är lite mysko helt enkelt.
 
Så... det är alltså fortf. under utredning och det lär ta ett bra tag.

Kommentarer
Postat av: Emma

Har klickat in på din blogg då och då men inte kommenterat.
Jag hoppas hon får bli bra! Det är en superfin madame du har! Lycka till med allt!

Svar: tack snälla!! :) kul att du visar dig!
Josefine Fred

2014-01-02 @ 15:00:14
URL: http://www.saqubeck.forme.se
Postat av: Fanny

Det är så tråkigt när det blir såhär :( förstår verkligen hur du har det :/.
Min häst skadade sig förra våren, en massa olika problem hade han och vi höll på ett bra tag med behandlingar och veterinärbesök. Hade dock en dålig känsla hela vägen så jag precis som du satte mig och kollade annonser, varför vet jag egentligen inte för jag varken vill eller kan köpa en annan häst bara sådär, men jag antar att det var lite som ett försvar mot vad som förmodligen skulle hända.

Tyvärr blev min häst inte så mycket bättre än att han kunde komma ut i hage igen efter 10v boxvila, så han är numera sällskapshäst och kan förhoppningsvis leva så några år till för en frisk ridhäst det blir han inte igen :(

Men jag hoppas av hela mitt hjärta att ni finner ut vad felet är med din fina tjej och att det fixar sig så ni får massor av fina år i fortsättning.

2014-01-02 @ 15:05:13
Postat av: Erika

Hoppas allt löser sig. :)

2014-01-02 @ 17:10:11
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Linda

Håller alla tummar jag har.
Vet hur du känner, har också en häst under utredning hon är bara 7 år och vi är inte alls färdiga med varann på minst 15 år till. Usch. Jobbigt är det.

2014-01-02 @ 18:56:22
URL: http://stjarnstralar.blogg.se
Postat av: Jenny

Jag håller alla tummar jag kan för att det löser sig för er!

2014-01-02 @ 21:58:15
URL: http://lilatiger.blogg.se
Postat av: Jennifer

Håller tummarna att det går bra för er!! Kram

2014-01-05 @ 00:33:08
URL: http://www.jenniferdressage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0