Uteritt i det fantastiska vädret!

Idag begav oss jag och B till en sträcka som går nere längs havet typ, där det var jättebra underlag. Vi var ute strax över 1 timme. Travade och galopperade mycket. Hon var hemskt trevlig idag lilla fröken! Lite tittig och spänd, men hon försökte verkligen göra det jag bad om. Och det räcker långt! Jag blir tokig såna där när hon är tittig/spänd och jag absolut inte ens existerar där uppe, haha. Men idag var hon som sagt jättefin! Fina avsaktningar, igångsättningar, lätt att ställa/böja, hyffsat lätt att flytta. Red en del öppnor som vi blivit ordinerade av vet, men som jag pysslat med mycket senaste tiden ändå, men jag brukar hålla mig till skritt. Idag la jag in lite i trav oxå, men hon tappar lätt takt så jag fick försöka tima in det bra och rida ur det fortare än hon hann tappa takt.
 
På hemvägen tänkte jag galoppera, men B vart jättetittig på folket som var ute och promenerade osv. så vi avvaktade lite. Sen kunde hon galoppera superbra längs vägen!! :-) Jag tränar fortf. på att inte låsa henne i galoppen, och därför ger jag henne väldigt mycket tygel, som är rätt slak, och så fokuserar jag på att sitta bra och inte bli stel i mitt bäcken osv. utan att jag faktiskt är rörlig och loss i kroppen. Vad fin hon blir då!! Och tar halvhalterna jättebra o allting. :) Att jag inte tänkt på att kräva såhär bra halvhalter i galopp förut? Haha. Jag blir så passiv och "nöjer mig" bara det går lungt till. Men allt går ju så mycket bättre och blir så mkt trevligare när halvhalterna även i galoppen går igenom, och jag inte behöver sitta med sträckt tygel elr framåtlutad överliv. Utan jag kan sitta avslappnat och gunga med, och hon bär sig. Högergaloppen var jättefin och jag tyckte hon spårade rätt bra!! :) Avslutade sista metrarna på den vägen med trav i lång och låg form, jättelugn och fin häst!!
 
<3
 
Dagens vackra tjej!!
 
Provade även ett schabrak av en i stallet, som jag är i valet och kvalet om att köpa. ;-) Jag har ju sålt av massor av saker nu! Fått så jäkla mkt sålt. Och inte shoppat nånting på 5 veckor, inte ens småköpt godis, ingenting. Varit svinduktig med andra ord. ;-) Så därför tar det emot liiiite att köpa nytt. Men det är ju verkligen ett kvalitetsschabrak, som jag gillar och med andas-insida som jag ÄLSKAR. Och färgen... <3 Jag tror minsann det blir ett köp!

Kommentarer
Postat av: Lina

Köööp, det var jättefint på henne :D

2014-01-25 @ 19:38:24
URL: http://sirblacksmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0