Dressyrträning för Ingela (Bildbomb)

Idag efter att Bella skotts, friserats och duschats for vi upp till Sandra och Doris (m.fl ;-)) i Härnösand. Då det var så svinigt varmt idag sköts träningen upp till 18, vilket var en himla tur. :-) Då var paddan i skugga och det var riktigt behagligt att rida.
 
Gick iaf super! Vi fick några bra tips och påminnelser, samt att Ingela gick in mer ingående hur jag skulle tänka kring skänkelvikningar, vilket var välbehövligt! :-) Önskar jag kunde rida för henne oftare.
 
Det kommer bilder o grejjs imorgonkväll, om jag hinner. Har även provat en sadel här idag, och ja.. det finns HOPP! Den ligger bra, nmöjligtvis något vid (annars brukar vidden inte räcka till), och jag tyckte den var superskön! Red 5 min i den, och den gled inte alls på samma vis som alla andra. Och schabraket hade legat blixtstilla. Jisses. :-D Och jag tyckte verkligen om den! Förutom att benen kändes sjukt sladdriga, men de är nog en vanesak. Imorgon ska jag rida lektionen i den så får vi se hur den ter sig efter ett helt pass. :-)
 
EDIT: lägger in bilder nu!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Siri

Så himla fina är ni :)

Svar: Tack!! :)
Josefine Fred

2014-07-27 @ 13:20:37
URL: http://sirieinarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0