Kvällsritt

Idag har jag, liksom söndag och måndag legat på Bänkås och stekt... med dom bästa! ;-) Och jag har fått en massa färg. Speciellt idag. Idag var det framsidesolning, så jag låg bara och solade framsidan idag. De känns. Smorde in mig bra, men vart typ lagom bränd, inte så det gör nåt. Men fötterna. Fötterna vill jag nästan hugga av. Vill inte ha strumpor, inte skor. Svider satan. Ska dränka dom i after-sun. :-) Resten av kroppen har härdat fint sen i söndags!
 
Åkte även vattenskoter idag, SJUKT KUL! Med Hanna och Linnea. Linnea är helt galen, jag var livrädd. Say no more. Sedan vande jag mig och hittade balans så då satt jag inte lika löst! ;-)
 
Sen for jag och E ut till spikarna och gick på "klipporna" där ett tag. Jag höll på att kräkas för jag har fått solsting. Är jättevarm och mår illa. I övrigt var det mysigt!
 
Med mat i magen efter att vi kommit hem, och lite kikande på Dexter så for jag 21.40 upp till bästa B! Har precis kommit därifrån, var ute 1 timme med henne. Red först ut 40-45 min, sedan ville jag prova den förvända galoppen på en äng vi har vid betet. Började i vänster, och planen var att ligga på en 8-volt. Hon bröt av i mitten av den förvända delen, varje gång, spänd var hon. Men så bytte jag ände på 8-volten så att den förvända delen blev åt andra hållet, och då minsann hade fröken inte lika mkt att kika på, så då satte hon den! Red två 8-volter i vänster galopp, och 2 st i höger galopp. Högergaloppen fixade hon direkt för jag körde på samma ände, dumt att göra nåt annat. ;-) Hur som helst var vänstergaloppen SKITFIN! Omg liksom. Och högergaloppen BLEV fin. :-) Det går verkligen framåt!
 
Imorgon ska hon vila då jag jobbar dygn, sen tror jag att det blir ett trimpass i paddan på torsdag.
 
Fett svullna fötter...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0