Dressyrtävling dag 2 (FILM)

Då har vi tävlat idag igen, denna gång i Matfors. Jag hade mor min med mig, och en bra inställning motför igår! :-) Jag var lugn, glad och tillfreds! Hästen blev såklart likaså. :-D En jättebra framridning, där vi red lite olika delar av programmet lite här och där, och stämde av så det funkade, vilket det gjorde. Enda jag klagar på är högergaloppen som jag inte riktigt fick igenom, och att hon är väldigt bra på att lägga huvudet på sned just nu. Massören kommer nästa vecka, och så ska jag bli noggrannare att rida övningarna som underlättar för hennes High Heel, för det är därför hon lägger huvudet på sned.
 
Red en jättebra ritt oxå! Jag är jättejättenöjd. :-) Jag har nog aldrig varit så fokuserad och före, och förberedande. Och Bells lyssnade väldigt fint!! Hon blir såklart som vanligt spänd och taggad, men hon försöker verkligen. Så det är där vi får våra nedslag, på att hon inte är tillräckligt lösgjord och avspänd.
 
Dock så var det en domare som dömde hårt fick jag höra innan ritten, och när jag kollade på min % plus de som låg på resultatlistan så kunde jag hålla med om det. Hon dömde ju dock alla lågt, så det var ju jämnt. :-) Så som ekipage blev vi inte "nerdömda", utan en hård domare helt enkelt. 61,17% på en ritt som var bland de bästa jag ridit iaf. Där det inte fanns nå särskilda missar förutom två halvkapade hörnpasseringar. Men det gör mig inget, känslan var grym och jag är SJUKT nöjd! :-)
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Såg fint ut! :) Blev bara lite spontant nyfiken, hur blev du hästintresserad från första början? :D Och hur länge har du varit det? Hur kom det sig att du skaffade häst från början, blev du bara "sugen"? :)

Svar: Tack! :-)
Jag har alltid velat börja rida men när jag var yngre fanns inte möjlighet, och sen blev jag äldre och det rann ut i sanden. Sen en dag frågade en kompis om jag ville bli medryttare på gården Ponderosa. Jag började rida där och sen var jag fast. Egen häst blev ett tidigt mål så efter 1 år skaffade jag första foderhästen. Sen ytterligare 1 år senare köpte jag Bellie :-)
Josefine Fred

2014-06-07 @ 22:08:34
URL: http://paarnistables.com
Postat av: Carro

Ungefär lite som för mig då :) det vart liksom när jag flyttade till Sundsvall. :)

2014-06-08 @ 16:57:41
URL: http://paarnistables.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0