Dressyrträning

Idag var det dressyrträning igen. Gick inte så bra idag. I början trodde jag det skulle gå ganska bra, men B kändes faktiskt seg i bakkärran. Vilket hon var. Hon är lite trött.. Jag ska inte vara för hård mot mig själv för det fanns ju en del som funkade, vi fick bogar och bakdel ganska bra på plats, bitvis. Sen så det som gick BRA idag var vänstergaloppen, där vi red lite förvänd oxå. Den var superfin!
 
Men jag själv hade inte kroppen med mig idag, den var överallt och ingenstans. Jag kunde inte sitta ner som jag skulle, jag tappade röva, tappade magen, spända armar osv. På en trött häst som verkligen behövde hjälp med drivet idag. Hade hela hästen i handen.. och högergaloppen var katastrofal. Vi fick dessutom flytta oss ner till stora planen på slutet, och det var ju jätteläskigt enligt B då det stod massa läskiga hinder där. Så hon blev tokspänd och saken blev bara värre. Men G la ju upp passet efter det oxå, så jag fick lägga ner henne ordentligt i formen och försöka få henne så avspänd och lugn som möjligt, vilket gick BRA. :-)
 
Men som Gittan som sa... vi håller på att bygga om hästen, och mig, och hela mitt ridsätt. Två lektioner har gått spikrakt framåt i utvecklingen, så det är inte konstigt med ett bakslag eller om B börjar bli trött i bakkärran.

Har iaf ett bra upplägg inför tävlingen i helgen, vilket är den sista på 6 veckor för mig. Så det blir bra, kanske att jag lägger in någon veckas vila för B till och med. Men hur som helst blir det skönt med bara träning, och så massa härliga uteritter ett tag. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0