Vila + lite shopping

Idag vilar Bellson. :-) Jag har varit iväg och gjort och köpt lite nödvändigheter. Skickat ett schabrak, köpt kattmat. Sen for jag till Biltema och köpte karbinhakar, till Bauhaus och köpte pellets, sen till Hööks för att köpa hönät, snoddar och saltstenshållare. Igår hade vi städdag i stallet så hela boxen är skurad och rengjord, så lite nytt är alltid kul. B ska börja äta ur hönät för hon föredrar det. När hon hade hovbölden satte jag upp nät högt för att hon skulle slippa äta från marken, plus att veterinären rekomenderat mig att höja hennes äthöjd pga High Heel. Men jag har inte löst det än.
 
Men nu så. Dock ska hon INTE ha småmaskigt hönät. Jag har haft ett såntdär rött med stooora maskor på, och hon föredrar det före maten på marken som jag lägger dit. Men nu har jag köpt ett småmaskigt hönät från hööks ändå, som jag dock ska klippa sönder så det blir stora öglor. För tanken är inte att hon ska ha förlängd ättid eller äta mindre, utan bara att hon ska äta från högre höjd + att hon gillar att kämpa lite mer för maten än om den ligger helt utspridd i boxen.
 
Köpte även dom underbara silikonsnoddarna som är oslagbara. Först blev jag lite sur för de har börjat med nya, som var ljusbruna istför brunfärgen jag haft. Men så grävde jag lite och hittar två st av den gamla färgen. :-D Så dom slog jag till på! Köpte även två ringar att fästa i väggen så jag får upp hönätet. Och sist men inte minst en SKITFIN grimma till B... färgerna var gorgeous! Det stod Bellie på den. ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Kul med lite shopping :)

2014-06-02 @ 13:54:39
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Dressyrteamet

älskar också dom där silikon banden.

2014-06-04 @ 20:53:04
URL: http://dressyrteamet.se
Postat av: Nathalie

Det är dåligt att äta ifrån högre höjd så det är dumt att använda det av den anledningen

Svar: Min häst har ett syndrom som gör att hon helst inte ska äta från backen. Så höjer jag upp hennes mat på natten kommer hon inte ta skada av att äta ifrån högt läge, som dessutom min veterinär rådit mig att göra. Så du behöver inte oroa dig över att min häst ska lida... tack ändå.
Josefine Fred

2014-06-05 @ 14:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0