Uteritt i skogen

Vilket otroligt väder vi haft idag. På min enda lediga dag :-) Underbart! Strålande sol och massa plusgrader. Höll på svettas ihjäl i min fleece-jacka på uteritten idag.
 
Tog på dressyrsadeln o begav oss ut i skogarna idag. De stormade lite så vi höll oss liksom i skogen, så slapp vi vara på vägen och fara omkring. ;-) B skötte sig väldigt bra trots stormen. Hon hade fokus lite här och där, men hon försökte verkligen göra sitt bästa iallafall. Hon har en väldigt trevlig takt i traven nu när vi börjar få koll på bogarna, bakdelen och liksom hela grejen med att rida hästen på ytterhjälperna för att få den rak. Går riktigt bra. :-)
 
Galopperade lite på hemvägen, och jag upplever att hela sadeln åker fram då... Men sen när jag saktat av och kollar läget så är den inte alls framflyttad? Utan då ligger den på plats. Mysko. Är ju lite lur om jag behöver vidga den lite, men nej.. jag avvaktar ett tag och ser. Fick se bilder på hur jag satt i den idag, och jag håller verkligen med G att istället för att ligga i bakvikt så ser den nästan ut att ligga i framvikt då jag sätter mig i sadeln. Så det skulle isåfall bli ännu värre med vidgning. Sen så red jag med sjukt löst spänd gjord idag, den glappade... Så jag får nog prova spänna den normalt och sen rida på. Hon var dessutom väldigt spänd i galoppen så det gjorde sitt. Och jag är sjukt sned just nu vilket gör att jag inte kan sitta korrekt, och får jättesvårt att sitta upprätt med överlivet och jag liksom klämmer mig fast med benen runt sadeln.
 
Så vi får se! ;-)

Har även varit på stan idag med mor min och uträttat lite ärenden, shoppat lite samt förberett för ett större köp som går i lås på söndag. Mer om det då. Jag är SÅÅÅÅ exited!! Ska bli sjukt kul :D
 
Får jag bara ordning på min sneda kropp, och får styrka i bålen så tror jag de blir kalas :-) Att vidga den när det ser ut på dehär viset när jag sitter i, som är de viktiga, tror jag bara är dumt..

Kommentarer
Postat av: jennie

Tycker det ser riktigt bra ut när du sitter i den!

Svar: Visst gör det! :-D
Josefine Fred

2014-03-21 @ 23:26:18
Postat av: jennie

Ja det tycker jag verkligen =)

2014-03-21 @ 23:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0