Jobb, shopping, träning och ridning!

En späckad dag, som vanligt, precis som jag vill ha det! :-) Underbart. Jobbade först dagen, vilket var superhärligt. Vädret underbart! Så vi tog och grillade lite fläskfilé till lunch. Mums! Sen for jag och hämtade mor min för en tur på Birsta, behövde skor, foundation och solglasögon då jag trampat sönder mina älsklingar. :'(
 
Hittade allt, men köpte inte skorna idag för det hann jag inte (provade, och for sen vidare o kikade och sen hann jag inte åka tillbaka), men solglasögon blev det, likadana blingbling som innan. Love. <3 Och så blev det supersnygga shorts med hängslen i jeans, och två topar, en till träning och en till annat. Sånadär korta bh-toppar med tryck. ;-) Foundation hittades, samma som alltid. Och så blev det strumpor, snoddar och lite smått o gott. Och en go-fika såklart!
 
Fick sedan för mig att åka och träna, då jag såg att de lagt in ett step-pass idag. Och det var superhärligt! Andra ggn för mig, och jag kunde stegen och kunde liksom GE idag! :-) Superhärligt verkligen.

Vidare hem och slängde i mig lite käk innan jag bytte om och for till stallet för en ridtur på fröken Bus.  Har precis kommit hem därifrån, duschat och hällt upp godisskålen. ;-) Ridturen gick fint! Men hon var fruktansvärt skvätten i början, herregud, flög upp i luften bokstavligt talat för en FÅGEL, två ggr! Jag höll fan på ramla av. Fjås. ;-)
 
Fortsatte ritten och började jogga, spänd som en fiolsträng var hon. Och stenhård, fick jobba som fan med benen. Sen tog jag en kisspaus för jag höll på kissa på mig, och efter den... då fungerade hjärnan på fuxen igen minsann! Jättemjuk i munnen, fortf. mkt energi men denna gång kunde vi använda den energin till arbete istället. Så jag la in tempoväxlingar och red lite mellantrav varvat med arbetstrav, och jäklar vad hon tar i. :-) Sen fortsatte vi jogga hemöver och då red jag lite skänkelvikningar vilket gick super. Vi har inte tränat på det nånting alls nästan, skänkelvikning i trav, så det är verkligen dags nu. :-)
 
Nu, film, The Green Lantern. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0