Skrittur

Skrittade ut fröken Bus idag med F och hennes F. ;-) Supermysig skogstur tog vi oss. B var ganska så lugn. Hon har stått ute inatt så jag undrar om det är därför.. hm... kanske borde börja ha henne ute heltid snart så hon börjar tagga ner. ;-) Men inatt går dom in för det ska regna massa..
 
Imorn blir det att trimma dressyr och rida igenom programmet inför tävlingen på onsdag. Innanför staketet håller hon sig i skinnet så det ska nog gå fint! ska fortsätta tänka på att vara noggrann med att hon ska ta skänkeln och faktiskt trampa inunder sig även när det sker nån förändring som varvbyte t.ex då hon gärnar tar tillfället i akt och springer iväg.
 
Jag har tränat på, i lördags step + core, och steppen var kul!! Första ggn för mig, och kan absolut tänka mig gå fler ggr. Igår blev det tabata, 45 min. De gick bra, och vad jag stärkt min kropp. Jag känner verkligen skillnad, för jag orkar övningarna mkt bättre/längre än från början. Nu har jag precis svalt min sista tugga mat och ska iväg på Aerobic + core snart, om en timme. Äter inte mindre än en timme innan ett pass, för då vill jag bara kräkas. Och är de styrkeintervall äter jag inte gärna mindre än 2 timmar innan.
 
Denna vecka jobbar jag nästan varje dag och samma tid det är träning, eventuellt blir det varje dag, till nästa måndag. Så jag har lite smått panik över hur jag ska klara mig utan träningen... Kommer ju känna mig jättelat. Men jag ska verkligen försöka lösa det så jag kan gå på åtminstone 3-4 pass..

Kommentarer
Postat av: Isabelle Johansson

Jätte fin blogg du har :d

2014-05-19 @ 19:43:31
URL: http://ilhorse.webbloggg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0