Tacksam..

Det har nu gått 3 månader sedan senaste veterinärbesöket för min lilla tjej. 3 månader sedan vi fick dom glada beskeden att det förhoppningsvis inte kommer bli några problem i framtiden för min lilla häst. Att vi helt enkelt får leva med en rörelsestörning i skritten. I ena varvet.

Och för 4 månader sedan satt jag febrilt och letade nya hästar på hästnet, varvat med att jag satt och grät och trodde mitt älskade hjärta och jag skulle behöva gå skilda vägar. Den känslan vill inte jag uppleva än på många många år. Fy. Så ledsen som jag var. Sjukskrev mig några dagar från jobbet oxå. Mådde jättedåligt.

Och nu står vi här. Och det har funkat! Planen vi la upp har funkat. Det har till och med gått över förväntan. Det säger jag därför att senaste veckorna har jag helt ärligt inte ens känt något konstigt i hennes skritt, förutom vissa pass väldigt sällan. Jag menar, jag har ju varit helt inne på att vi får leva med en rörelsestörning i skritten och det har känts OK. Vi får anpassa träning efter dagsform osv. Men att det övht skulle bli BÄTTRE, det fanns inte i min värld. Men troligtvis har hon blivit stärkt i denna träning och med dessa övningar vi rider lite oftare nu för att lossa och stärka.

Det känns verkligen lovande för min lilla prinsessa. Jag hoppas hon får vara frisk många många år till. Vi har så mycket kvar att ge varandra, och jag är så tacksam för att jag har fått den möjligheten. Från att vara helt säker på att jag kommer att få ta bort henne, till att hon är helt frisk och typ i bättre form än någonsin. Jag är så GLAD. Så evigt tacksam över att få tillbringa mer tid med min finaste ögonsten.

My darling darling..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt! :)

2014-05-01 @ 22:35:28
URL: http://asatranar.blogspot.se/
Postat av: Beatrice

Kul att höra!! :-) och vilken otroligt fin bild!!!

2014-05-01 @ 22:44:37
URL: http://Morik.blogg.se
Postat av: Emma

Jag måste bara få säga att hon är nog den finaste ridtravare jag någonsin sett!

Svar: Tack snälla du :-D :-D
Josefine Fred

2014-05-02 @ 08:16:37
URL: http://www.saqubeck.forme.se
Postat av: Sarah

Så underbart att det inte gick den mörka vägen! Jag fick ju tyvärr ta bort Sunny, och stunden jag insåg det var den värsta i mitt liv. Usch och fy! Jag hoppas också att du inte behöver känna så på flera år igen!
Superfin bild! :D

Svar: Åh vad tråkigt. :( Fina Sunny. Hemskt. :( Förstår att det var jobbigt!
Tack, håller med!! :)
Josefine Fred

2014-05-02 @ 15:58:38
URL: http://sarahhbergman.blogg.se
Postat av: Fia

Så jäkla underbart och jag är så otroligt glad för din skull. Fina fina ni <3

2014-05-03 @ 12:42:01
URL: http://fiajungdalen.blogg.se
Postat av: Melina Jäderblom

Åh vad kul att höra! :D

2014-05-04 @ 00:32:36
URL: http://melinajaderblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0