Tränat

Har precis anlänt hem efter träning. Har ju som sagt börjat träna, från igår. Hehe. Och 3 månader framåt till att börja med. Hoppas jag kommer fortsätta hitta motivation hela vägen. Det är skitkul!! Och verkligen inte att underskatta. Två halvtimmespass ikväll, ett aerobic som var jättekul men asså jag hattade ju runt som en yr höna där ibland.. Men inte konstigt, alla andra har varit där länge, och så kommer jag och kan inte ett enda steg. ;-) Det tar sig!
 
Efter det var det core-pass. Herregud. Jag har ju INGA magmuskler. Det var sjukt jobbiga övningar. Men jag kämpar på och gör så gott jag kan! Känns som att vara med i biggest looser. Haha. Skitskoj!! Man blir peppad. Tog bilder på min kropp igår, och jag fick faktiskt ingen ångest alls. :-D Men ska ta nya bilder efter någon månad och se om det hänt någe.
 
Imorn väntar ännu värre pass, som är 1,5 timme. Elr det är två pass, men en halvtimme känns för lite. Så jag går på nästa oxå och det är på 1 timme. Minns inte exakt vad det var, men styrka/kondition blandat tror jag. Blir skoj!! Det är nog inte heller att underskatta... Hoppas jag kommer levande därifrån! ;-)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tat lugnt i början bara så du inte överanstränger dig och tröttnar ;)

2014-05-05 @ 21:42:33
URL: http://asatranar.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0