Det finns hopp!

Imorse skulle jag iväg till ridhuset som jag skrev igår... men jag stötte inte bara på ett problem, utan tre! Jag blev verkligen prövad på mitt tålamod. ;-) Först så fick jag inte upp låset då det fryst, det klassiska problemet vintertid... stod och jävlades ett tag innan jag gick in och kokade vatten och hällde över. Problem ett löst.. Sen kom nästa, nämligen att när jag skulle hä på släpet på draget så ville inte ploppen ploppa upp, så det stod jag med en halvtimme!!! Jäkligt bra må jag säga, för att vara jag. Vanligtvis hade jag gett upp mycket tidigare än så. Men, när jag väl fått på draget och kopplat på allt och skulle i med elen, så funkar givetvis inte den. Hela vänstersidan är helt död. Jag som hämtade ut släpet från verkstaden i fredags.. pga just fel på elen på vänstersidan. SUCK.

Så jag åkte aldrig. Gick över till grannens ridhus och red ett pass. Och som rubriken lyder: det finns hopp! Bella var helt okej idag. Hon var munnig, gick och grejjade, men, hon köpte läget. Hon gick att jobba med. Från början tänkte jag köra framdelsvändningar i skritt, men kände direkt att det inte skulle funka. Så jag tänkte reparera, och red in på en övning Ingela lärde mig. Att jag ska rida på en fyrkant, och rakrikta på raksträckorna, och innan hörnet så ställer jag, och sen efter en stund så leder jag, och vänder över. Det blir mkt ta och ge (eftergift) i den övningen så hon kommer till ro bra där. Vilket hon gjorde även idag.
 
Traven var jättefin!! Jättefin takt. Hon tappade sig ibland, men vi hittade ett bra läge ganska fort igen. Red samma där, ställ, led och vänd över. Sedan joggades hon igång i galopp, lugnt tempo med fokus på avslappning. Hon var fin där med. Hyffsat rund och låg form. När jag var nöjd där så jobbade vi skänkelvikningar i trav längs långsidorna. Och det gick helt okej det oxå! Så jag är nöjd med dagen. Sket i att galoppjobba då hon var så duktig, och nånstans måste man nöja sig när det varit lite halvkackigt dagarna innan. ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0