Pissväder

Gosse vilket väder vi haft idag, elr sen inatt. Storm och ett evigt regnande! Hade planer på ridhus idag, men klubben hade ridskola hela dagen, och ridhuset nästgårds har träningar hela kvällen. Så jag hade liksom ingenstans att rida förutom ute, och det kommer inte på fråga i detta väder. ;-) Visst skulle jag kunna masa mig ut, men Bella hatar regn, det går inte att få något vettigt gjort då. Hon går bara och böjer in hela huvudet och försöker söka skydd.. En vilodag idag satt inte helt fel det heller.
 
Var dit och pysslade med henne. Köpte en hals till täcket hennes så den fick hon inviga nu i eftermiddags. Så får hon det torrt och härligt där under när det är sånahär dagar. ;-) Nice!

Har nu även fått tag på Back on Track stallbandage till bra pris, nya, så det kommer bli jättebra. Hon är tjock som stubbar i bakbenen på morgnarna nu, och istället för att linda så blir det enklare med stallbandage helt enkelt. :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Cathrine

Min pålle kan också bli ordentligt tjock i bakbenen under nätterna nu när dom står inne längre perioder. Men förra vintern började jag ge henne torkade nässlor, finhackat, ca 1 dl varje dag och det ger helt otroliga resultat! Jag köper det från en engelsk hemsida, finns säkerligen i Sverige också. Ett tips iaf :)

Svar: Jaha, tack för tips!! :) Vet inte varför min blir så tjock just denna årstid.. Eller, kanske för att de rör sig så lite i hagarna nu. Eventuellt. Jag vet inte. Men hon står inte inne nå längre än övriga året förutom då hon går på betet dygnet runt..
Ska kolla upp nässlor :D
Josefine Fred

2014-11-25 @ 11:18:31
URL: http://superbeb.wordpress.com
Postat av: Beatrice

Kika gäran in min blogg, och mitt inlägg om vanliga "muskelproblem" som vi ryttare har lättare att få. Bloggat om stretchar som är enkla att stretcha i stallet! :-) - Fitnessbybeatrice.for.me

(bloggar även från morik.blogg.se)

2014-11-25 @ 17:41:19
URL: http://fitnessbybeatrice.for.me/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0