Uteritt klättring

Just ja, kanske ska uppdatera här å! ;-D Hade jag glömt bort.. Red ut med Bellson i förrmiddags, elr imorse snarare. Runt 10-11. Fantastiskt väder!! Vi hade fått någon cm snö, så det var vitt och ljust överallt, och solen sken för ovanlighetens skull. Trist på underlaget bara.
 
Red bort till klätterbacken, och hon fick jogga på ängen påväg dit. I övrigt skritt. Hon skötte sig ganska bra. Men hon var ganska framtung.. Hon är super i början, men sen blir hon mer och mer pigg och spänd, och hittar grejjer att glo på och fjanta upp sig över. ;-) Tänk om hon kunde slappna av, lillpuppan. Det går ju så mycket lättare då. Hon blir så opåverkbar då hon blir spänd, elr det blir ju alla. Men ja. Det är sånt jag får ta, den kallare årstiden ja då är hon såhär. Inget att göra åt. Jag försökte hålla ritten kravlös, på hennes villkor. Så länge hon går i balans och inte börjar ila iväg i nån hets så är det okej.
 
Imorgon hade jag velat fara in till ridhuset och trimma lite, men det hinns inte med då det är fullt upp i ridhuset hela dagen och kvällen. Suck. Men kanske rider i ridhuset på gården bredvid en sväng istället, vi får se.
 
Igår hämtade jag hem min transport igen som varit på verkstaden. Nu är elen helt korrekt, och en ny vajjer ditsatt då vi ändå var in med den. Hade velat att dom skulle justera påskjutsbromsen oxå, men då fick jag veta att det krävs att vi byter ut vajrarna + eventuellt hela kitet där inne. Vilket blir en så trevlig summa som 7000:-! I värsta fall. Det vet man inte förrän man gått in där. Men..... jag tror jag får ta mitt förnuft tillfånga och åka in med den igen så får dom göra det dom behöver helt enkelt. Den är ju helt klart värd att kostas på, men inte är det någon rolig utgift inte. >.<
 

 
Tog lite bilder förut, och har inte hunnit redigera så dom kommer här all natural liksom. Och Bella, ja... tyvärr gjorde hon sig inte snyggare än såhär för dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0