Uteritt med bus!

Idag tänkte jag mig ett kravlöst pass ute, där hon skulle få galoppera på lägdorna. Men då jag kom till stallet kom jag på att jag lånat ut min hoppsadel, och jag hatar att rida ut i dressyrsadel. Men jag tänkte jaja, jag tar dressyrsadeln iaf. Men så blev jag så sjukt sugen att hoppa in i min overall och hoppa upp barbacka och busa till det. Så efter en stunds funderande, för det kändes inte helt självklart att galoppera barbacka på en överpigg fux, så kom jag fram till att det var det jag skulle göra! :-D
 
Från början fick hon trava då vi kom fram till ängarna, för att jag skulle se om jag hade någon kontroll övht. Och visst, det hade jag. Men hon var springig som attan, hon tyckte det var superkul ju. Men jag red lite övergångar först så att hon kom tillbaka mer och var med mig, och då när det kändes bättre så körde jag på med lite galopp. Och vilken glad fröken! Och vilken UNDERBAR galopp hon fått, ännu mer än vanligt.. Ashärlig att galoppera barbacka på, jisses. Men taggad blev hon den lilla puppan. Men istället för att korta tyglarna och kontrollera, så längde jag dom. För jag sitter jävligt löst om hon börjar med sina stegringshopp, och det funkade jättebra att göra så. Då hade hon inget att känna sig frustrerad över, även om hon fortsatte tagga på..
 
Men vi hade kul! :D Blev inge räser räser då underlaget kan vara lite slirigt där, men hon fick ändå galoppera på friskt. :-)
 
Sen var det taktande hela vägen hem..... -.-. Det var år sedan hon höll på så, haha. Sjukt taggad. Hon fick skritta något varv på travbanan hemma för att slappna av innan vi går in.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0