Gårdagens dressyrpass

Jisses. Jag hade en plan om att jag skulle känna av henne i alla gångarter först, och sedan jobba vidare med att rulla på i galopp och hitta avslappningen och en rund form. Sedan gå vidare och jobba med lite programdelar. Jo tjena! Hon var KATASTROFAL i skritten och galoppen. Jag fick ta många djupa andetag, och efter 10 min i paddocken tänkte jag, nu får jag nog hoppa av och gå hem innan jag bryter ihop, haha. Eller så provar jag något helt annat.
 
Så jag tog trav och började travjobba, och det gjorde jag helt rätt i för det var det enda som fungerade idag. Och traven var inte bara bra, den var JÄTTEBRA! Jag hittade en väldigt trevlig ridning, och Bella var otroligt stadig och fin i en låg, rund form. Jag red travprogrammet i LA:3an och låg och rullade på det, och de gick jättebra. Skänkelvikningarna är väl ingen katastrof, men dom är inte riktigt bra heller. Jag jobbar fortfarande på att hitta känslan. Jag ska inte ha för höga krav, som det lätt blir. Så jag är nöjd med den biten ändå. Speciellt från höger. Men bäst hade varit om någon stod och guidade mig rätt. ;-) Såklart.. Men jag får träna vidare på att hitta rätt helt enkelt.
 
Provade sedan att galoppera igen, och jäklar vad jag fick rida. Hon hade noll framåtbjudning, var tokspänd, tittig (något skramlade i området hela passet) och nä.. Gosse vad hemskt det var. Jag kom till noll ridning, eftersom hon inte ens gick fram själv. Slappnade jag av minsta lilla i benen och satte mig för att jobba henne med sätet, så blev hon så sjukt fyrtaktig och saktade tillslut av. Jisses. :-P Haha.
 
Jag la ner det fort, och gick över till travjobbet igen. Hur fin som helst!! Så efter några minuters travjobb med skänkelvikningar så avslutade vi. Nöjda! Inte vet jag varför hon var sådär i galoppen och skritten, men en del satt nog i skallen, och en del kan nog ha suttit i kroppen. Lite trött i "galoppmusklerna" kanske? Vem vet. Idag ska hon joggas ute på grusvägarna.
 
Arkivbild från helgens bravader!

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

Så fin bild :D

Svar: Tack!
Josefine Fred

2014-10-02 @ 09:21:27
URL: http://jlandgrens.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0