Hm....

Provade den ena bogförlängaren idag, och det såg väl bra ut. Åkte dit lite senare nu ikväll o kollade läget, och ja, inge bogtryck. Men var tror ni trycket hamnade istället? Manken! Såklart. Precis som jag anade... För alla täcken som jag provat som suttit bra i bogen har tryckt på manken, och tvärtom. Men det är väl så, nånstans måste trycket ta vägen? En häst som rör sig drar ju naturligt täcket/schabraket whatever bakåt... Som när man har täcke med täckgjord elr försöker sig rida med ett schabrak + täckgjord = allt glider bakåt. Iallafall på Bellson. Så, jag antar att trycket måste hamna nånstans... Och vad är värst liksom? Jag vet inte, men av nån anledning känns det som om manken är värst.

Iallafall.. for o köpte foder och pysslade på i stallet med det, och hittade även ett perfekt hönät! Jag har ju hållit på med diverse varianter utan framgång, men detta var precis vad jag sökte. Fyrkantigt nät med STORA maskor, och detta rymmer massvis. Hade dundrat på rejält med hö, och allt fick plats utan att jag behövde pressa. JIPPI. Får hoppas detta håller. Imorse hade hon vandaliserat hela alltet... Höpåsen låg på andra sidan boxen med tillhörande karbinhake som hon slitit sönder. :S Gosse.. hon var tydligen hungrig imorse.



Red förut idag oxå. Sandra snackade om nån storm? Jag såg ingen storm. Förrän 10 minuter efter att vi ridit iväg.. Jisses. Jag som aldrig rider ut denhära i storm.. Spänd, galen, rädd för allt ,blåser upp sig, hoppar upp i luften o landar på alla fyra.. osv osv. Och där satt jag barbacka. Satt inte säkert, haha. Sen var hon svinpigg.. Herregud. Skulle skritta henne för tänkte att hon var trött efter igår, men nä. Hon skulle nog behövt ett pass på banan dendära. Men men.. Imorgon är det vila och på söndag uteritt!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vart är hö-nätet ifrån? :)

Svar: Hansbo :) Köpte det på Dilles
Josefine Fred

2014-11-08 @ 15:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0