Uppe innan tuppen (Y)

Är ledig idag, men tog mig an ett utsläpp idag, så klev upp och åkte till stallet kl 5.30. Härligt! Det är så mysigt. :-) Sedan mockade jag och gjorde klart allt + grejade lite, och var hemma till 7 då jag hade tvättstuga.
 
Har suttit nu och kollat lite extra på Bellas foderstat. Analysen kom förra veckan, och då konstaterade jag att jag kunde fortsätta ge det jag gav (0,5 kg muskel), och bara tillsätta fosfor (och selen såklart) så var det klart. Simpelt liksom. Men Muskel är ju rätt dyrt, så jag tog och räknade på soja som jag oxå brukar ge. Det blev perfa! Kvoten höjdes, priset sänktes och alla näringsvärden täcks så jag behöver inte köpa ngt annat än Selen då. :-) Så 200g Muskel och 300g soja landade det hela på. Så ska åka och köpa foder idag åt lilla donnan. :-)

Idag hoppas jag även täckena kommer som jag beställt från Tyskland. Inge märkvärdiga elr så, det är Bucas Freedom, men det är ett 150g med hals som inte finns i Sverige, och så passade jag på att köpa ett 300g när jag ändå skulle beställa därifrån. Skulle ha köpt ett sånt i vilket fall, så då slog jag två flugor i en smäll. Så fattas bara skaltäcke nu, men det är ingen panik då det inte är läge för ett sånt förrän till våren.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0