Uteritt

Red ut på polle efter jobbet idag. Hon var fin! Taggad och pigg som vanligt. Men hon lyssnade bra. Jag hade inte så höga krav, men ändå att hon skulle vila på steget och ta i lite. Inte bara pinna på som en symaskin. Först red vi en runda rund kvarteret och joggade fram i trav och lite övergångar till skritt. Sen red vi in på en grusväg och körde galopp, hon fick galoppera fyra vändor. Första två vändorna blev mer kontroll och ordning på det hela, och de två sista vändorna stod jag i lättsits och hon fick bara rulla. Då var hon avspänd nog att få rulla på i ett friskt tempo. :-) Superhärligt!! Vi bara flög fram där i det sköna vädret.. sol... höst... love it!
 
Och täckesångesten fortsätter, huvva! Köpte ett Protector idag med halvhals, SKITFINT, men det satt kajko. Det var så lågt fram så hennes bogspetsar stack nästan fram. ;) Nästan. Nämen hua.
 
Min förhoppning är fortf. att Bucas Freedom ska funka i större storlek. Gör det inte det, så är jag inne på att köpa ett sådant med fast hals. För då blir ju inte dendär kanten som skär in i hennes mankam. Så, men frågan är ju hur det kommer sitta i övrigt då. Men det får man väl se. Problemet är att ingen butik här har hennes storlek... Men ska in igen och kolla en extra gång på storlekarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0