Uteritt jogging

Idag blev det en skön uteritt för mig och Bella. 17 plusgrader!! Helt sjukt. Höll på svettas ihjäl i min fleecetröja. Men helt underbart. Red en sväng på grusvägen, mest skritt. Hade inte alltför höga krav, men jag ville ändå att hon skulle vänta i skritten innan hon fick göra något annat. Men lite på hennes villkor, jag försökte bara vara mjuk i armarna och krama med fingrarna och leda, ställa, och visa henne vad jag ville. De gick bra, hon var inte omöjlig idag. :-) Hon fick allt vänta och ta igenom skritten genom kroppen. Tog några travfattningar och där var hon väldigt trevlig. Avsaktningarna lite värre.
 
Hemvägen då blev hon såklart mer taggad, så då red jag lite bakdelen in, mot sluta. Och så red jag så ett bra tag innan hon var redo att få trava lite. I slutan för vänster skänkel (ytter) så kändes hon.. halt? Nämen hon hade  värsta problemen att länga ut sitt högra framben. Jag vet inte om det var för hon var spänd och liksom att hon blev extra struttig i det "varvet", men hon kändes verkligen knepig. Jag tragglade på och tillslut kom något mer avspänt steg. Men jag funderar om det är hennes high-heel som visar sig lite. Men tkr inte det bara borde visas i skritt, då hon inte haft problem med någon annan rörelse i trav/galopp. Jag får prova vidare. Kan vara något som behöver tas igenom oxå bara. :-) Hon har ju svårare med bakdelsvändning åt ena hållet oxå, kan vara samma.
 
Jaja, jag är nöjd!! :) Provade även hennes täcken som jag köpte igår, och de två jag fyndade ska lämnas tillbaka imorgon. Men det andra.. Tornado-täcket. Jag är SÅ nöjd!!! Äntligen. Det sitter sjukt jävla bra. Klämmer varken på bog/bringa eller på manke. Jippi. :-) Är så glad att jag fick chansen att prova den nyare varianten, annars hade jag aldrig provat det igen med tanke på hur det gråa täcket satt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag har ett likadant täcke som på bilden, fast ljusblått. 100g fodring, sitter perfekt och håller tort från regn. Helt klart mitt bästa täcke!! :D

2014-10-29 @ 22:12:17
URL: http://sarahhbergman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0