Dressyr :-D

Red dressyr idag på Bästa B! Jag var liite nervös idag, för vi skulle träna något som jag (elr vi tsm) haft svårt för, nämligen skänkelvikningar! Och så skulle vi träna förvänd galopp, som vi slarvat med på sistone.

Det gick jättebra idag! Helt klart över förväntan. Faktiskt så hade det inte kunnat gå bättre för dagen. :-) Verkligen flera steg i rätt riktning, och då är jag toknöjd. Och vad trevlig hon var idag snuttan. Hon börjar verkligen komma igenom i båda varven, och 10m-volterna sitter nästan som en smäck nu. Vad fantastiskt! :-D Det bara flöt på, i princip.
 
Sen låg jag och rullade på skänkelvikningar, och hallelulja! Äntligen känner jag att jag inte är ute och cyklar... utan vi är på helt rätt väg. Sen kanske det blir för mkt tvärning hit, någon bog dit, bakdel hit, men ja.. Hon flyttar, jag börjar få in känslan och sen äre bara att jobba vidare på detta! :-D
 
Den förvända då, den var toppen! Jag brukar vi rida som attan, men idag provade jag att chilla ner lite... och mest bara rida som vanligt, och de gick vägen. Hon behöver liiite mer fart, men inte lika överilat som förr, och hon faller inte isär heller. Kul!
 
Red ganska intensivt, men med 3-4 kortare skrittpauser. Hon skötte sig så himla bra så jag red inte länge på samma övning, och jag red inte så mycket uppvärmning utan jag gick ganska omgående på övningarna. :-)
 
Och vilken jäkla fin takt vi jobbat fram i traven nu. Jag bara... flyter fram! Svävar fram. Känns så sjukt kul. Detta är verkligen våran tid nu. Jag bara njuter. :-) Älskade vän <3 Och inte så mycket munnande idag. Lite smått, men hon la inte över tungan idag. Imorgon kommer tandis, just in case! Sen äre ju dags nu oxå för den årliga kollen. Det var det för ett halvår sen iofs! ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0