Dressyrtävling..

Idag var det då dags för dressyrtävling igen, hade tidig start (08.08) som nummer två. :-) Började rida fram på en ganska fin polle, tog fint stöd i skritt och trav. Sedan blev hon taggad, och är ju alltid lite mer spänd på tävling, så då började hon fippla som attan med bettet och ville inte lyssna, så då började hon lägga över tungan den lilla gossen.. Så jag provade höja bettet ett hål till, och då blev det bättre!

Galopperade, och hon kändes så trög i bakdelen. Haha. Hon kändes lite.. trött? Vilket hon absolut kan vara då hon börjat ta i med hela kroppen på ett annat sätt än tidigare. Men just då kände jag att jag skulle behövt ett par sporrar för att väcka upp henne lite, för hon var seg som kola för skänkeln.
 
Skrittade, och red in i collectingring. När jag blev inkallad till banan joggade jag omkring och såg till att hon var hyffsat genom och lydig för hjälperna. Hon var mer spänd där än framridningen så jag fick inte riktigt igenom henne. Men helt ok.
 
I programmet kändes hon fin! Hon var absolut inte slö, utan där brassade hon på bra i längningarna osv. Lydig var hon lilla prinsessan. Hon blev lite övertaggad ett par ggr, så i skritten t.ex försökte hon fatta trav. Och en galoppfattning blev något fördröjd. Sen sista travdelen innan uppridningen blir hon ju oxå så taggad, så den gick undan den. Haha. Men alltså, i övrigt en trevlig ritt. Jag fipplar lite för mkt med armarna, så det ska väl vara det jag är missnöjd med då.
 
Jag trodde helt klart vi skulle ligga ungefär på samma nivå som senaste tävlingarna. Eller, förresten! Det trodde jag inte med tanke på den som skulle döma. För hon dömde ner oss i somras (inte som enda ekipage, utan generellt), men jag tänkte att nu har det ju hänt så mycket med mig och B så hon kanske har ändrat uppfattning. Jo tjena, jag fick MYCKET mindre än i somras, och denna ritt var bra mkt bättre. Idag fick jag 57%. Det är fan skamligt! Var så jäkla irriterad när jag fick höra resultatet... Det är ingen MSV-klass dehär.. Det är LB! Sjukt många som låg under godkänt-gränsen.. Men då fick jag det bekräftat, att denna brutta rider inte jag för någe mer. :-) Nu behöver inte vi rutin mer, utan nu tävlar jag för förbättring.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0