Vila

Imorse for jag och E med bilarna till verkstaden för att lämna in min på service. Sen skjutsade han mig till jobbet.. jag kände redan påväg dit att jag egentligen inte var i nå skick att jobba. Men hade ingen feber så ville prova. Men när jag väl kom dit så tyckte C att jag inte skulle vara kvar, vilket egentligen även jag tyckte redan från början då jag jobbar med människor och det är inte bra att smitta ner dom då man jobbar väldigt nära. Så hem for jag. Och tur var det... för världens mest avskyvärda mensvärk slog till, och vägrade ge med sig. 2,5 timme satt jag, låg, krummade mig, hade så fruktansvärt ont non-stop. Skakade, kallsvettades, och tillslut kräktes jag... har aldrig haft så ont. Nära, men inte så ont.
 
Nu har det äntligen lagt sig och jag känner mig normal igen. Men är fort. förkyld, men känner mig ändå helt okej efter alla alvedon. Men jag blir hemma imorgon oxå för att vila upp mig, och sen kör jag igen. Då borde jag vara fit for fight. :-)
 
Bellson vilar såklart. Men det hade jag ändå planerat in på hennes schema så det kom ju väldigt lägligt då! :-)
 
Och min bil fick så mycket beröm som man kan tänka sig. Av en person som inte är för min typ av bil alls, Volvo V40. Den var i toppskick! Överallt. Fanns inte en pinal att gnälla på. Ingen pryl som behövde bytas eller ens började gå sönder. Helt i toppskick! :-D Så den blir nog att behålla ändå. Jag har varit inne på något "bättre". Men ja.. vi får se. ;-)
 
 Camilla Jeanson och Totte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0