Jogging travbanan

Ikväll fick Bellan sig en lugnare tur på travbanan. Redan igår bestämde jag att om hon är spänd som ett anus igen får hon gå på hemmaplan. Och det gjorde jag rätt i, för redan när jag tog in henne på gången var hon alldeles spänd och rädd för allt som lät och rörde sig utanför stallet. Jisses.
 
Hon skötte sig dock ganska bra då jag red, jag är iaf väldigt nöjd med henne. Hon var ju spänd och rädd men helt klart hanterbart. Det var mest ena kortsidan av travbanan som var läskig. Red först i skritt, red lite halter, ställning osv. Hon la tungan över bettet och tjaffsade på en stund, men det gav med sig. Joggade då igång henne lite, och körde ganska omgående igång med tempoväxlingar. Hon svarade asbra! Riktigt fin bitvis. Jag la även in mellantrav, och samma där superfin bitvis. Och svarar bra på minskningarna oxå.
 
Fattade galopp och red samma sak där, tempoväxlingar medans jag stod i lättsits. Hon svarade skitbra även här. I båda galopperna, båda varven. Jag kan be henne öka ganska rejält, och sedan ta tillbaka henne med sätet ganska omgående. Hon är så duktig lilla puppiluran! Imorgon blir det träning för Gittan.
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0