Skrittur

Idag var det tänkt en mysig skrittur i skogen, men Bella hade andra planer... SUCK. Hon var hemsk! Höll på avlida. Fick sitta där och pina mig igenom dagens tur, en tur i skräckens tecken. Redan från start så gick hon som en palsternacka... asså hon skrittade knappt, tog myrsteg med bakbenen osv. Så jag tänkte att har hon inte slutat innan vi kommer fram till Ark så får hon släppas lös där och springa av sig. Och det fick hon göra oxå, MEN, hon joggade där i en tråkigare trav jag någonsin sett, runt runt i en cirkel på ena halvan av paddocken då andra halvan var alldeles för farlig. Livrädd tjej.
 
Sen beslutade jag mig ändå för att slutföra skritturen upp i skogen, och i början gick det OK, hon började lugna sig lite.. Men sen kom hon igång igen och alltså hon TÖLTADE fan hela vägen hem. Jag satt där uppe helt stilla, ingen rörelse eller något i ryggen. Och hade inget i tygeln. Jag orkade inte korrigera. Hade accepterat för längesen att det var en sådan dag. Men jag blir så sjukt irriterad. :o ....... Man kan väl fasen gå normalt och inte behöver man vara rädd för ALLT!? Om en fågel pep, ja då flög hon i luften, om en fågel flög iväg, ja då flög hon i luften, såg hon människor ja då blev hon så spänd att det inte fanns en mjuk del på kroppen på na....
 
Väl hemma igen fick hon skritta två varv runt banan för att åtminstone hitta skritten igen. Och det gick väl ok. Till och från var hon spänd. Och så frustade hon som en drake en gång oxå för det var så farligt.... Jösses.
 
Imorgon ska hon få JOBBA. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0