Bakslag..

Bara för att jag var glad och skrev om framsteg i förrgår så fick vi ett bakslag igår. Från att ha skrittat superbra tidigare dagar, verkligen superbra, så var hon igår diagonalhalt igen. Masserade och kollade om det blev någon skillnad på gången, men nix. Det blev det inte.

Men jag har börjat tänka om. Jag tar bort försvarsspänningar, men hon bygger upp dom direkt igen. Så det betyder ju att det fortf. är något som gör att hon får dom från början. Hon har ont i vänstra bak fortf. Och om det är såret eller om det är muskelbristningen, ja det är omöjligt att säga. Men högst troligt såret.
 
Pratade med världens bästa massör igår oxå, och hon har gett mig bra tips och råd. Så länge det går åt fel håll så ska jag låta henne vara. När det går åt rätt håll igen kan jag börja på underhålla och hjälpa till. Det är mycket som händer i kroppen på B nu, och det är omöjligt att säga vad som är vad. Så precis som även veterinären sa, så ta en sak i taget. Låt såret läka, fokusera på det, och ta resten sen. Ungefär. Såret var förresten väldigt fint igår, det hade krympt ytterligare. Glömde ta bild. Hoppas att det ser ännu bättre ut idag.
 
Det är även  så att när hon ställer ner v.bak, så bara forsar det sårvätska ut från benet. Hon kan bara stå så i några sek, sen vill hon byta ben. Så man kan alltså inte hålla upp h.bak mer än en kort stund, för sen får hon panik och måste få lyfta på v.bak. Ja. Jösses.
 
Ska strax upp och kika hur hon mår denna dag. :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är inte ngn benflis som lossnat & ligger & irriterar så såret inte läker?? Bara en tanke.

Svar: Hon är röntgad och ultraljudad två ggr så det borde inte vara det.
Josefine Fred

2015-12-04 @ 05:09:29
Postat av: Linda

Nu läste jag om misstänkt fistelgång, ja ngt som spökar är det ju med säkerhet...

2015-12-04 @ 05:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0