Det tar sig...

..med hullet på damen. :-) Från att hennes kropp blivit fri från smärta, och att hon börjat skrittats, masserats och att jag gjort övningar på henne så börjar hon äntligen se normal ut igen. Det är lång väg kvar, det fattas massa muskler. Men hon börjar se normal ut igen. Hon såg riktigt illa ut där ett tag.
 
8 dec
 
 
Hon börjar även se alltmer normal ut i ryggen. Hon börjar hitta rätt position nu igen, med hjälp av övningarna jag gör på henne. Och massagen. Varje dag får hon ha spikmattan på röva, för högerskinkan är spänd som attan. Medans den ligger där så börjar jag med högersidan fram, och masserar kring frambenet, manken och ryggen. Jag höjer även hennes rygg några ggr i 20 sekunder per gång. Detta gör att hon blir rak och får öva kroppen att vara i rätt position.

Sedan tar jag av spikmattan och jobbar med skinkan, vilket även det ger grymt bra resultat. Emellanåt ställer hon sig till och med på vänstra benet och vilar med det högra, vilket är ett stort framsteg. Så fort jag kommer åt de spända musklerna ställer hon sig i rätt position. Så med all den massagen hon fått så har hon börjat komma tillbaka igen.
Sned

Rak
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag vill säga att du gör ett grymt jobb med B och jag önskar er all lycka i framtiden!

Svar: Tack snälla du! :)
Josefine Fred

2015-12-31 @ 13:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0