Snuskigt värre...

Ja det kommer en del snuskiga bilder här nedan. ;-) Jag trodde jag sett alla skepnader detta sår kunde ha, men så fel jag hade. Häromdagen var det en stor varklump istället för sår. Så när jag grävde ur den så blev det en grop kvar, och längst in i den gropen såg man gången upp där det kommer var ifrån. Herregud.
 
 
Sen dess har det börjat krympa igen, och börjar dra ihop sig ordentligt. Men det gör varken till eller från för hästen är jättehalt och har väldigt ont. Det är massa skit innanför, så det spelar ingen roll hur fint det blir utifrån. Det ska ju ändå opereras så att hon får bli fri från detta.
 

Detta ovan är ifrån gårdagen. Har inte fotat idag, men det hade krympt rejält. Men som sagt det spelar ingen roll... Vi bara härdar ut nu för att få hjälp nu i veckan. Bella har boxvila nu för det är så halt ute och hon har bara traktbrodd bak.

 
Hon har fått rasta av sig i stallet. Haha. Hon är full i fan trots att hon har väldigt ont. Hon skulle runt och spana i varenda hörn och vrå.. Ska strax åka upp och mocka ur boxen för andra ggn idag så ska hon få rasta sig lite till. ;-)

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

Vad skönt ändå att det har krympt! Går det annars mot bättringsvägen för henne? <3

Svar: "Sen dess har det börjat krympa igen, och börjar dra ihop sig ordentligt. Men det gör varken till eller från för hästen är jättehalt och har väldigt ont. Det är massa skit innanför, så det spelar ingen roll hur fint det blir utifrån. Det ska ju ändå opereras så att hon får bli fri från detta."
Citerade inlägget 😁 Nej det går alltså inte mot bättringsvägen tyvärr..
Josefine Fred

2015-12-06 @ 21:37:04
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Jossan

Vad är det som har hänt? Tänkte på såret. :-(

2015-12-07 @ 00:59:22
Postat av: Sarah

Hoppas det går bra med Bellan! :)

2015-12-07 @ 09:28:35
URL: http://lemieux.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0