Veterinärbesök!

Ja, ikväll kom G ut igen. Veterinären. Han var ju ute i fredags för vaccination, och sedan kollade han på hennes ben lite, men vi kom fram till att om det blir sämre så hör jag av mig för utredning isåfall. Under helgen har hon blivit tok-varm i hela benet, och det har hållt i sig. Plus att hon blev lite mer svälld än hon varit senaste dagarna innan helgen. Så jag fick lite panik och ringde ut G och fick en tid idag då alltså.

Han ultraljudade och tog flera plåtar. Allt såg bra ut. Det är huden som svällt upp och har skapat en cirkulationsrubbning. Så det är inge fel på senor, gaffelband elr griffelben. Allt är top notch! Wiho! Han skrev dock ut antiinflammatoriskt åt henne som hon ska äta i fem dagar.



Detta firade vi med en ridtur i mörkret, och lite blåst. På travbanan red vi, och hon var faktiskt rätt trevlig idag. Började i skritt, ganska långa tyglar men ändå kontakt. Red lite sidvärts, hon svarade fint. Gjorde någon bakdelsvändning, gick ok. Red lite slutor, dom gick bra. Tror jag. Haha. Jag är ju lite osäker på hur det ska vara exakt, men jag gör så gott jag kan och idag blev det bra.

Satte igång henne i trav då det kändes som läge för det, och hon var jättefin där faktiskt. Jäkligt trevlig takt och sviktade fint med domdär bakbena. Red tempoväxlingar och växlade mellan rakställd, inåt- och utåtställd. Hon var lite trög att få tillbaka i tempoväxlingarna, men inte omöjlig, och det kändes att hon kämpade! Och försökte.

Red ca 40-45 min. När jag skrittade av så kom fasonerna, haha. Hästarna i hagen började busa och Bella börjar trava, och sen galoppera. Helt utan lov! Vilken gosse.... Så efter det fick hon skritta på kort tygel och lyssna lite innan hon fick lång tygel igen. ;-) Fjollpuppa. <3




Kommentarer
Postat av: sandrasn.blogg.se

Men vad skönt! Har suttit på helspänn hela kvällen inför vad resultatet visade sig vara! Nu jäklar är det bara att kötta på säg!:D

Svar: Haha ja nu kör vi gosse!
Josefine Fred

2015-02-09 @ 20:29:52
URL: http://sandrasn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0