Gårdagen

Var så trött och hade sån huvudvärk igår och hade annat för mig så orkade inte blogga, så jag gör det en snabbis nu istället!
 
Bella fick gå en uteritt. Planerat var en tur på kanske 30-40 min, där pulsning i djupsnö ingick. Men jag blev för krävande och dressyrig av mig, så jag kom på mig själv där mitt i travövergångarna att NÄ. Nu har jag tappat detdär om att vi ska ha KUL. Hon har varit dryg på uteritterna nu ett tag, jag får henne inte att koncentrera sig helt enkelt. Så jag tänkte om, och så lät jag henne TRAVA! Bäst hon ville. Så igår fick B göra något hon aldrig fått under min tid som ägare, nämligen göra det hon är skapt till. I tre kortare intervaller fick hon trava på i riktigt travartempo. Helt i balans såklart. Inge fläng. Men kul var det!! Det tyckte både Bella och jag. :-D

Sedan tog vi tre längre galopper där hon bara fick rulla. Det var oxå superkul! Härligt... Det märktes att det var bra för hennes huvud att få gå domhär trav- /och galoppsträckorna.
 
På hemvägen red vi på ängen där det var djupsnö, och halva biten skrittade vi, och resten blev galopp. Det tog nog rejält detdär på henne. Det var bara en kortare bit så det är nog lungt. Sedan travade vi lång och låg resten av vägen så hon fick slappna av lite och pusta.

Idag blir det en skrittur, och imorgon vila.
 
Pullan min <3

Kommentarer
Postat av: sandrasn.blogg.se

Lyllos er att kunna vara på ängen i djupsnön! Vi har typ minst 5cm skare uppepå all bra snö....

Svar: Ja fast så mkt går det inte att rida för tillfället då det är tungjobbat 😔
Josefine Fred

2015-01-20 @ 15:10:33
URL: http://sandrasn.blogg.se/
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så fin häst :D

Svar: Tack!! 😀
Josefine Fred

2015-01-20 @ 17:49:30
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0