Uteritt/Dressyr

Varannandagsbloggning... ;-) Funkar rätt bra de å!
 
Igår så skyndade jag mig ut med Bella en sväng på rasten. Vi tog en uteritt på 30 min, höll igång med trav och galopp. Lättare jogging bara. Det var superhärligt!! :-) Bella var sjukt pigg och taggad, så nå vidare jobb kom vi inte till, men vi hade mysigt iallafall. :-)

Idag for vi in till ridhuset och red lite dressyr. Orkar inte skriva i detalj, men fyFAN vad hemsk hon var i början. Elr halva ridpasset. Tänkte skrittjobba och ta igenom na, men hon är ju fasen i mig omöjlig att skrittjobba. Hon vägrar. Jäkla tjurskalle. Så fort jag fattade trav så bam..... travar hon så mjukt och fint i eftergift. Jisses. Dendära. Tragglade på... och efter halva passet gick det äntligen OKEJ.
 
Red öppnor på långsidorna och volt inför varje, dom var inte så bra som dom kan, men det var okej. Hon var okej.
 
Sedan red jag lite förvänd, och den var oxå okej. Kom på ett sätt hur jag ska få henne inramad i höger förvända där hon gärna kör i hela röva på böjt spår. Men nu styrde jag ut framdelen dit hon kör ut bakdelen, och på så vis blev hon rak tillslut. Så det var ju bra! Det gjorde henne lite trött inför vänstra förvända, där hon bröt av och hade sig.
 
Avslutade med fin och mjuk trav i serpentinbågar. Där kändes hon kanon. :-) Så vi avslutade passet positivt och bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0