Klättring

Ikväll blev det en riktig chilltur. Jag har precis kommit hem. Det har varit för varmt att rida förrän nu, sen hittade jag på en massa saker att göra förut. Jag börjar känna mig lite blobbig igen, och lite ur form. Så jag begav mig ut på en promenad/löprunda på 60 minuter. Det är så förbaskat skönt! Jag älskar att pressa mig själv, känslan efteråt, känslan när man får extra speed och det känns som om man kan springa hur långt som helst. Love it. Så varför gör jag det inte oftare? Nä jag sitter stilla i soffan och jäser.
 
Sedan hittade jag blåbär under löprundan, så jag blev tvungen att ta bilen upp och plocka lite. Fick ihop 1,5 liter. Det tog 2 timmar. Hehehe.
 
Sen var det alltså dags att rida. Jag och Bullan drog ut på en klättertur barbacka och i repgrimman. Jag var helt säker på att jag skulle komma hem med en sönderskavd stjärt. Men det slapp jag, wiho! Bella var nämligen inte alls så struttig som hon kan bli i skritten. Jag kunde ha långa tyglar på henne hela rundan, helt fantastiskt. Hon skötte sig kanon, skrittade med lågt huvud och svingande rygg. Om än fort, men det gör ingenting så länge hon slappnar av i kroppen.
 
När vi närmare oss betet igen så red jag och tänkte på hur himla fin hon varit och hur lugn hon varit för ovanlighetens skull, när hon helt ur ingenstans bara kastar sig 3-4 steg åt sidan = jag har inte en chans. Avramlingen var ett faktum. Det var två hundar som tittade fram bakom husknuten. Ja, jag har inte ramlat av på ett tag så det var väl dags. ;-)
 
Jag gjorde cheesecake förut, så nu ska jag ta fram den ur frysen och krossa lite daim + hä på lite nyplockade blåbär. Det ska nog gå ner det å! Trots att det är första ggn jag gör det. :-D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0