Dressyr

Imorse blev det ett lättare dressyrpass för Bella. Hon kändes ganska oriden, vilket hon ju såklart är. Inte så lösgjord just nu. Började ett bra tag i skritt, och hon kändes stel och "tråkig". Men efter en stund blev det bättre, och då la jag in bakdelsvändningar vilket gick bra.
 
Joggade igång en kanonfin tjej! Hon var jättetrevlig i traven. Men efter ett tag började hon bli "tråkig" även där, och spänd, och jag var inte riktigt på topp så jag blev irriterad.. Och då blev ingenting bättre iallafall. Så jag provade galoppera, men det var ju typ värre. Hon låg på som attan, och jag kände bara att jag inte kunde rida. Så jag la ner galoppen och lät henne pausa.
 
Sedan bestämde jag mig för att prova lite travjobb med skänkelvikningar, volter och sådär. Gick ganska bra. Jag red rätt bra och Bella var fin. :-) Efter detta jobb frustade hon ordentligt och kändes väldigt nöjd, så jag gav mig där.
 
Nya tag nästa pass helt enkelt. :-)
 
Idag har jag varit och lämnat in tränset + sadeln hos skomakaren för att fixa till remmarna och laga några sömmar på sadeln. Blir kanoners det. :-D Jippi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0