Tävlingsdag 1 (Gårdagen)

Här kommer inlägget om debuttävlingen för i år, som vi utförde igår. Vi red en LB:3a.

Bella var jättefin redan inne på framridningen. I början var hon lite lång och "tråkig" i skritten, men jag började jogga henne rätt omgående och då släppte det. Hon blev jättefin. Kändes trevlig i alla gångarter. Galoppen var kanon redan från början, höger galopp, och hon bar sig trevligt och lyssnade fint.

Skrittpaus, och sedan tog vi vänster galopp. Där kändes hon hängig som attan och lång, jag fick jobba med att minska volten så att jag skulle komma ihåg ytterhjälperna, och då blev B jättefin. Gjorde någon övergång där och det gick bra.

Väl då vi red programmet var hon så duktig. Hon har aldrig känts så ridbar, bitvis, att det känns som om jag kommer åt henne lika bra som hemma. Nästan. Hon rann inte iväg och gick bananas, utan det gick att, emellanåt, komma åt henne och få tillbaka henne till bakdelen igen om hon blev lite ivrig. Vi gjorde en hel del missar, bl.a så travade hon två ggr under skrittdelen, sedan tog hon inte galoppfattningarna... och vid uppridningen i trav så galopperade hon genom hela hörnsvängen. Jösses. Haha. Hon var så taggad lillpuppan. Men det gör mig ingenting, för jag är jättenöjd över oss båda. Hade en rätt bra känsla. :-D




Kommentarer
Postat av: Ida

KAVAJEN <3 Vart har du köpt den?!

2015-06-13 @ 17:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0