Tipsar!

Förr året köpte jag ett flugtäcke åt B, ett Rambo Sweet Itch. Det satt helt åt skogen för tight i bogen, så jag gav upp tanken om ett flugtäcke nånsin. För om jag har problem att hitta utetäcken som sitter bra, så lär jag aldrig hitta ett flugtäcke som sitter bra, tänkte jag.
 
Men i år var jag återigen sugen på ett flugtäcke. Jag slog till på ett eksemtäcke, för det har jag hört många ggr ska vara "bättre" än flugtäcken. Så jag provade. Och det sitter som en smäck på B! Sitter riktigt bra. Och hon njuter av att få det på sig. Man ser på en gång hur småknotten sätter sig ovanpå täcket, hundratals... Som annars inte syns på pälsen, men som hon är så irriterad på. Jag har bara på täcket under nattetid, då det är svalt men massvis av småknott och mygg.
 
Så, det är ett hett tips till er som söker flug/eksemtäcke. Detta är svalt, tunt och skyddar mycket bra.
 
Detta är ifrån Hööks och kostar 799:-, om ni velar mellan två storlekar så välj den större. Bella har 145cm på sitt och det sitter på pricken bra.

Kommentarer
Postat av: Lina

Samma problem som med min, har svårt att hitta täcken som passar min över bogen.
Shires är de enda som verkligen sitter toppen på henne.
Hittade ett flugtäcke detta året men är ändå inte riktigt nöjd med passformen, får kanske köpa ett eksemtäcke istället =D

2015-06-24 @ 18:14:29
URL: http://linanilsson.horseworld.se
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

Vad fint! :)

2015-06-24 @ 22:27:43
URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0