Uteritt

Imorse innan jobbet så tog jag och Bellan oss en uteritt i blåsten. Det blåste på ganska rejält, och då hon stått/lungt i några dagar nu så trodde jag hon skulle gå bananas. Men nix, hon skötte sig rätt bra. Hon var väldigt väldigt pigg! Travade på som en riktig symaskin. Men jag la in lite övergångar mellan skritt, trav, halt och rygga. Då blev det lite bättre. Men pigg var hon som sagt, men jag fick henne att lyssna på sätet åtminstone. Så jag var mer än nöjd. :-) Sista 100m hem fick hon spunk dock, av någon anledning. Det kom någon lastbil osv, blåste till rejält, lät från någon gård... så hon började trava och dansa omkring och göra lite som hon ville. Elr hon försökte åtminstone göra som hon ville.
 
En helt ok ridtur mao! Imorgon blir det troligtvis ett lugnt pass på banan så att hon får jobba lite bättre med kroppen.
 
Hon verkar gilla sitt träns iaf. Både när det ska på, och under ridpasset. Får se imorgon då det blir mer seriöst jobb. :-) Gillar hon det då så kommer jag modifiera om det helt och hållet, klippa remmar, köpa karbinhake till spännet osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0