Halvfin brutta..

Red ut en sväng idag, och hade planerat en lite längre sväng. Började i skritt med skänkelvikningar både sicksack på vägen samt rakt framåt. Det gick fint! Hon kändes avslappnad. Började jogga igång henne och hon var JÄTTEFIN! Hon hade dendär taktmässiga trevliga traven som vi jobbar med i ridhus. Ute brukar hon bli mer spänd och inte bära lika bra. Men idag så hade hon den trevliga traven som sagt. Övade lite tempoväxlingar och övergångar, och däremellan skrittjobb. Hon var fin! :-)

Tänkte därför att äh, då hon varit så fin så behöver vi inte traggla på nå mer, så vi vänder och kör lite galoppjogg i lättsits påvägen hem.
 
Då blev min fina häst som förbytt! Jäkla rödpuppa hon är. ;-) ... Hon blev tokspänd i galoppen, och då jag väl fattat galopp en gång så var det ju kört. Hon körde med sina jäkla stegringskast rakt upp/fram och levde rövare. Vände henne och körde galopp åt andra hållet och lite sidvärts, ja.. Hon blev lite lugnare men hon bröt av för det blev jobbigt. Fortsatte sedan påväg hemåt, och det gick bättre. Rullade på i lättsits. Galoppen var väldigt kackig... Skrittade sedan hemöver.
 
Imorgon blir det ridhus och JOBB för galna prinsessan. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0