Jogging

Idag stod jogging på schemat, och först tänkte jag skritta ut ca 25 min, och kanske travjogga lite, och köra resten på travbanan hemma i stallet. Men så kom jag på att jag kunde svänga in på en galoppväg istället, MEN så blev det inte. Bella var sådär spänd och dryg idag igen, så jag följde första planen och skrittade ut en sväng först. Joggade sedan på hemvägen, på en fiolsträng som bara hade en enda växel, och det var fort.
 
Red sedan på travbanan, började i vänster varv med några varv i trav och jobbade tempoväxlingar. Hon kändes inte helt hundra. Hon lyssnade inte superbra. Fattade galopp när det kändes som läge för det, och hon fick rulla på, varv efter varv. Hon kändes lite spänd och hon lyssnade inte superbra här heller. Ingen katastrof, men inte så att jag hade henne helt på bakdelen.
 
Skrittpaus och sedan bytte jag varv till höger. Red inte mycket trav där för det behövdes inte, hon lyssnade fint i början. Men sen tappade vi bakkärran och hon kändes lite trött. Fattade galopp och tog ett par varv och red lite tempoväxlingar. Samma där så var hon inte helt hundra men ändå helt OK.
 
Troligtvis hade hon lite träningsvärk från gårdagens trimpass helt enkelt. Ingenting att brusa upp sig över utan idag var det som det var helt enkelt. :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Så fin :)

Svar: tack! =)
Josefine Fred

2015-05-09 @ 19:20:01
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0