Bra resultat

I förrgår skrev jag ju om att jag hittat ännu fler metoder för att få spänningen höger bak att släppa, då hon tuggade, gäspade och slickade sig massor om munnen. Igår då jag kom dit hade det verkligen gett resultat! Stora resultat. Hon var inte ens hälften så spänd på låret som tidigare, och hon stod emellanåt rakt med kroppen. Jag fick dock inte massera igår, för hon var väldigt tydlig med att det gjorde ont. Så hon fick nog någon form av träningsvärk då jag gick på så intensivt dagen innan.
 
Imorse bestämde jag mig dock för att massera lite lätt. Hon var ganska sur, men jag masserade lättare. Jag vill ändå få bort dethär så fort som möjligt, och känner att jag behöver jobba med det nästan varje dag iallafall. Och jag fick lös massor även idag. Hon tuggade, gäspade i mängder (varvat med att försöka äta upp mig). Det är så skönt att se att det ger resultat. :-)
 
Såret blir mindre för varje dag som går. Peppar peppar. Jag vågar inte ropa hej än men jäklar vad det händer grejer för varje dag.
 

Kollade igenom gamla bilder och hittade dessa... Känns ju lite bättre då iallafall när jag ser vad som hänt, även om det tar tid. (Y)

 
Klippte ihop detta:

 

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren

usch, vad har hänt? :(

2015-12-01 @ 12:09:35
URL: http://Satilaryttaren.se
Postat av: Beatrice

Vilken skillnad på såret! :-)
Hoppas det fortsätter att läka på bra så ni kan komma igång igen!

2015-12-02 @ 13:30:37
URL: http://Morik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0