Klättring

Imorse 07.15 hoppade jag upp på B, och vi begav oss bort till klätterbacken. Hon skötte sig kanonfint idag! Det är så himla härligt att jag hittat hur jag ska rida henne ute för att hon ska vara lugn och avspänd. I like!
 
I början var hon ganska spänd och tittig, men jag krävde att hon skulle ha rygg och bakben med sig innan det blev trav. Och första travsvängen fick hon trava på i ett friskt tempo, superhärligt var det verkligen. Jag påverkade henne inte särskilt mycket här.

Sedan klättrade vi upp en sväng, och hon flåsar litegrann så man märker ju att hon inte är i 100% form ännu. Sedan gick vi runt igen, och joggade samma sväng. Denna gång fick hon gå tempoväxlingar, och satan så fin hon blev. Att kunna ändra tempo och takt med bara sätet, både framåt och bakåt, på en ÄNG.. ja det är helt otroligt! En sån härlig känsla.
 
Sedan klättrade vi andra rundan upp, och då vart det lite mer flåsande. Men inge superflåsigt, hon har ju bra kondition. :-) Hon blir inte ens svettig.. Hon svettas typ aldrig.
 
När jag kom tillbaka hade hon lite fukt under sadelgjorden, that's it. Det är jäkligt skönt att slippa klippa. :-)

Sen tvättade jag såret och la på lotagen. Måste säga att det inte hänt supermkt på dessa 3 dagar med lotagen... Får hoppas det ger sig snart. Är måttligt less. Och dendär piphasen hon utvecklat.... :'o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0