LÖRDAG

Imorse klev jag upp 6.30 för jag skulle köra Ida och Heavenly till tävling imorse. Det gick bara bra, de var jätteduktiga! :-)
 
Sedan for jag till stallet, och regnet öste ner så jag kände inte för att rida alls. Så B fick en vilodag idag. Malin kom ner idag för att få lite sadelhjälp av experten själv liksom. ;-) ..... Hon provred min sadel och det verkade lovande. Hon har samma problem som mig med att alla sadlar glider fram, oavsett modell, vidd och allt. Men det gjorde inte denna. Problemet är väl bara att den verkar vara unik och inte går att få tag på riktigt så lätt.
 
Sen skickade M upp mig på Fisen. Jag kunde bara inte tacka nej. Det var så längesen jag red henne, hon är så trevlig, och jag har utvecklats mycket så det är intressant att se vad för nya verktyg man kan plocka fram och prova. Det var roligt att rida henne igen. Malin har gjort ett dunderjobb med henne. :-)
 

 
Titt så tjusiga!
 
Sedan fotade Mallan mig
 
Sen nu ikväll fick jag ett riktigt ryck runt 19.30, att åka upp och mocka hagen i mörkret. Fick leta reda på en pannlampa för att övht se backen. Haha. Hittade bara fyra högar och sen var det roliga slut. Smörjde lite grejjer i stallet, och sen kom Melina. Och vi blev kvar i 2 timmar. Så nu har jag nyss landat i soffan med en kladdkakemuffins (som blev rätt okej ändå) och varm choklad. MUMS :D

Kommentarer
Postat av: Emelia

Vilken härlig färg hon har! <3

2015-11-08 @ 08:33:38
URL: http://www.nouw/emeliaperala

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0