Uteritt

Red ut en sväng på en fin tjej idag. Red bort i skogen och skrittade en hel del, men la in trav oxå där det var underlag för det. Joggade en del på grusvägen hem oxå.
 
I början var hon lite stel, stretig osv. Men jag hade ryggsving i fokus. Först så började jag försöka hitta läget genom att låta henne kliva på ordentligt framåt och samtidigt ha ryggen med sig, och ja, det funkade delvis. Hon blev lite för på ibland och då tappar hon ryggen eftersom hon spänner sig. Så när jag provat det ett tag så bytte jag och provade vänta-metoden. Där hon inte får gå fram om hon inte länger stegen, och slutar gå emot handen. Så då gör jag halvhalter tills hon börjar länga steget, då ger jag eftergift, vilket hon söker, så då börjar hon att slappna av och söka sig till handen. Och så slappnar jag av i mitt bäcken så att hon börjar svinga ryggen och får med bakbenen. Detta funkade mkt bättre. Hon var verkligen med mig.
 
Hon var jättetrevlig! I traven ilade hon iväg lite så jag fick lägga in övergångar. Jag vill ha lite mer svikt nu även i traven, så satte lite högre krav på den biten. Och det gick helt okej. :-)

Red på novabettet för andra ggn. Första ggn verkade hon inte så förtjust i det, men idag var det inga problem. Dock så ska jag köpa ett större, för detta är lite för litet.
 
Bella "ler" för att få bananas. ;-)


Nu krånglar såret på nytt.. Igår så hade skorpan åkt av, så det  såg lite mysko ut igårkväll. Lite geggigt osv. Jag tvättade och lät det vara, men tänkte ha stenkoll så det inte blir svallkött.

Idag märkte jag att det såg större ut, så var tvungen att tvätta av det ordentligt för att se. Och ja, nu har det börjat växa svallkött igen. Så jag har lagt på lotagen nu så får vi se imorgon. Det ska väck. :-)

Kommentarer
Postat av: Petra

Håller tummarna för att såret läker snart :)

Svar: Tack! :)
Josefine Fred

2015-11-03 @ 11:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0