Lång dag ;)

Idag har jag varit i stallet 9-16, och typ inte haft en lugn stund. Började med ihopsläpp av B&Q som skulle få en ny hagkompis, D. Det gick ganska odramatiskt till, men B är en riktig räbba just nu för hon skyddar sin "flock" (bestående av Quantas), från D... Men om några dagar så tillhör säkert även Doreen flocken.
 
Sedan kopplade vi i thermobarer, och grejjade på. Sedan hade Melina och jag bestämt att vi skulle fota varandra, och jag började.
 
Bellson var lite stel, hon ville inte riktigt vänta i skritt. Men det var ändå helt okej, och det gick över fort. Hon blev inte klockren, men som sagt ändå okej. Travade igång henne och hon kändes fin! Fint sug framåt, och jag fokuserar på min sits och mina händer. Hon är lite snabb, men det är okej just nu. Och hon är extremt låg i formen, hon orkar helt enkelt inte gå på annat vis. Vilket jag inte lägger mig i heller.
 
La in skänkelvikningar för att lossa lite då hon är väldigt bitig i högersidan, och dom kändes helt okej. Lite ojämna, och så blir jag osäker om jag behöver tvära mer, mindre eller om jag behöver få med mer rumpa osv. Lite klurigt tkr jag. ;-)

 
Sedan fotade jag Melina, och efter det red jag Heavenly. Det gick jättebra! Jag provade att jobba henne mer i skritten idag, med inåt/utåtställning, eftersom jag märkt att hon har svårt att jobba utåtställd. Det blev protester i början, men sen släppte det. Duktig tjej. Sedan i traven var hon först lite "tråkig", och jag kom på att jag borde ha med mer ytterhjälper. Så jag la in en massa volter och varvbyten med stadiga ytterhjälper, då började hon jobba. Dutti liksom. ;-)

Sedan provade jag lite galopp, och där gick det väldigt bra. Bra takt och tempo, och hon väntade. Använde massa ytterhjälper här oxå, och då får hon ta i mer, men hon kämpade på. Avslutade innan hon blev trött.
 
Sedan hoppade Ida upp och jag guidade henne en del, det gick oxå super! Duktiga tjejer :)

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Så snygg outfit!! :-D

Svar: Jaa :D tack!!
Josefine Fred

2015-11-01 @ 19:54:53
URL: http://morik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0