Ridning Heavenly 17 okt

Jag har mycket att uppdatera nu som jag ligger efter med... Men så kan det gå. I lördags red jag H igen, ni vet den bruna lilla ponnyn som jag red några ggr i somras? Det var lite frågetecken ett tag om det var några spänningar eller låsningar som störde henne, då jag upplevde henne ganska annorlunda motför vad jag upplevde i somras. Nu är hon genomkollad och helt ua, så det är helt enkelt bara tjurerier. Hon har en riktigt hård skalle den damen, men när hon bjuder till gör hon det med råge!
 
Jag hade en hel drös med tålamod detta pass vilket kom till att behövas. Började i skritt där hon var väldigt fin, följde skänklarna fint och svängde, vände och formade sig. Men så skulle vi trava, och då började protesterna.. om och om igen, jag gick ner till skritt och hittade en bra skritt innan jag gav mig på traven igen, men samma visa. Efter en stunds tragglande fick hon skrittpausa för jag tänkte att hon skulle få smälta det jag försökt jobba med, och förhoppningsvis bjuda till lite sedan.
 
Det gjorde hon. Det var som en ny ponny efter skrittpausen. Hon började med att hitta en okej takt, sedan efter lite arbete kom även formen. Då blir hon riktigt trevlig.
 
Provade lite galopp i båda varven och det gick bra, hon var med mig, och det var prio. :-)
 
Det är alltså Ida som äger Heavenly, och hennes blogg hittar ni HÄR.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0