Total makeover

Idag har Bella fått sig en riktig makeover! Det behövdes. Dammig, långhårig och i behov av massage. Så ser hon inte normalt sett ut, hehehehe. Men nu när hon är skadad blir det ibland att jag bara borstar av och visiterar i hagen helt enkelt. Så idag gjorde jag henne ren och fin från topp till tå, innan jag tog tag i saxen och trimmade man och lugg.
 
Sedan fick hon en ordentlig massage-genomgång där det släppte en hel del spänningar, inga stora, men hon tuggade flitigt. Ryggen var lite stum, och högerskinkan hade hon det lite jobbigt med. Så jobbade på dom delarna extra mkt. Det släppte bra. Avslutade med lite övningar och svansbacken för att lossa ev. låsningar.

FÖRE:


EFTER:
 
 
Slutligen tvättade jag och la om såret, som faktiskt inte blivit värre. Jag trodde det skulle vara mkt värre, så det var en bra överraskning. Jag har fått lite nya tips så nu har jag tvättat med jodopax, och lagt på honung mot infektionen. Spännande. Och så har jag lindat tightare. Hon hade även fått skav pga att hon går lindad jämt. :( Stackarn. Så jag la en kompress på det skavet så hoppas jag att det är lite bekvämare.
Efter tvätt:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0